Lidl avab kaupluse T1 keskuses

PM Majandus
Copy
Tulevane kauplus T1 keskuses.
Tulevane kauplus T1 keskuses. Foto: Lidl Eesti

Lidl Eesti OÜ sõlmis T1 omanikfirmaga Lintgen OÜ lepingu kaubanduskeskuses kaupluse avamiseks, vajalikud ehitustööd algavad kuu aja jooksul.

Lidl Eesti kinnisvaraosakonna juhi Jaan Linnase kinnitusel saab tegemist olema esimese Lidli kauplusega Eestis, mis asub kaubanduskeskuses. «Iga uue kaupluse avamisel on meie jaoks alati esmatähtis, et selle asukoht teeniks oma ligipääsetavusega ostjate huve ning T1 sobib hästi kokku meie nägemusega,» ütles Linnas.

Ta rõhutas, et uue kaupluse avamine toob Lidli soodsate hindadega kõrge kvaliteediga kaubad lähemale nii Tallinna kesklinna elanikele kui Ülemiste aktiivsele äripiirkonnale.

«T1 keskusel on hea meel alustada koostööd Lidliga, kelle Eesti ostjad on väga hästi vastu võtnud. Omalt poolt pakub T1 väga head asukohta uuenevas keskuses, mille atraktiivsus üha kasvab. Usun, et Lidli tulek mõjub soodsalt T1 külastatavusele ning sellest võidavad kõik keskuse ärid,» ütles T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe.

Lidl on kahe aasta jooksul avanud Eestis kokku 13 kauplust Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Jõhvis ja Rakveres, millele on lisandumas kauplused Kuressaares, Tallinnas Mustamäel, Tartu kesklinnas, Võrus, Valgas ja Viljandis.

T1 keskus avati 2018. aastal ning 2022. aasta algusest on keskuse omanik ja operaator investeerimisfirma Lintgen OÜ. T1 keskuses on selle avamisest alates tegutsenud Selver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles