Vabaduse väljaku ääres saab nädal aega tasuta parkida

PM Majandus
Copy
Parkla, mille kasutamine on praegu tasuta.
Parkla, mille kasutamine on praegu tasuta. Foto: Snabb

Parkimisettevõte Snabb korraldab Kaarli pst 2 asuvas parklas tasuta parkimise nädala. Tasuta parkimine kestab tänasest, 21. märtsist kuni 27. märtsini.

Tasuta parkimise nädala eesmärk on ettevõtte teatel muuta vanalinna külastamine mugavamaks ning tutvustada süda- ja vanalinna kõige soodsamat parkimisvõimalust.

«Loodame, et peale tutvumisnädalat on vanalinna külastamisest paljudel positiivsem kogemus ning kõrged parkimistasud ei saa enam takistuseks. Teadlikkus parkimisvõimalustest vähendab kindlasti ka ebaseaduslikku parkimist kõnniteedel,» sõnas Snabbi tegevjuht Kustas Kõiv.

Snabb langetas hiljuti Kaarli parkla parkimistasu - poole tunni parkimise eest tuleb nüüd maksta 1,9 eurot. «Vaadates, mis tempoga parkimistasud ja üldse hinnad meie ümber tõusevad ning võttes arvesse ka meie klientide tagasiside Kaarli parklale, siis otsustasime teist strateegiat katsetada - hindu vähendada,» teatas Kõiv.

Tasuta parkimiseks lae alla Snabb äpp, registreeru kasutajaks ja sisesta makseviis. Vali otsingust X1 Kaarli parkimistsoon ning alusta parkimist. Parkimise saad lõpetada läbi Snabb äpi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles