FOTOD Rocca al Mare keskuses avati Eesti esimene uue kontseptsiooniga Reservedi kauplus

PM Majandus
Copy
Uus Reservedi kauplus.
Uus Reservedi kauplus. Foto: Rocca al Mare keskus

Rocca al Mare keskuses avas uksed värske ja endisest suurem Reservedi rõivakauplus, mis laiub nüüd ligi 1900-ruutmeetrisel kaubanduspinnal.

«Parasjagu toimub Rocca al Mares hulganisti uuendusi ja ümberkorraldusi, mis on kõik seotud meie sooviga käia kaasas meie klientide vajadustega ja laiemate trendidega: pakkuda inimestele linnaosakeskuse funktsionaalsust koos parima kaubavalikuga. Reservedi uue kontseptsiooniga kauplus toob Rocca al Mare keskuse moevalikusse täiesti uut kvaliteeti,» hindab Rocca al Mare ja Kristiine keskuste juht Kristjan Maaroos.

Uus Reserved kauplus.​
Uus Reserved kauplus.​ Foto: Rocca al Mare keskus

Varem Unibet Arena poolses keskuses otsas ja eraldi sissepääsuga paiknenud Reserved asub nüüd Prisma vasakul küljel.

Reservedi keti omanikfirma LPP Estonia tegevjuht Svetlana Malatok usub, et uuel asukohal on Reservedile kindlasti oma eelised. „Asume keskuse peasissepääsu vahetus läheduses, ka Prisma peremarketi lähedus mõjub positiivselt. Oleme siin paremini nähtavad ja sümbioosis teiste konkureerivate rõivabrändidega.“

Uus kontseptsioon on esimene Eestis

Reservedi uuem ja endisest suurem kauplus on täiesti uuenenud kontseptsiooniga, mis on selletaoline esimene Eestis. «Reservedi uut kontseptsiooni iseloomustavad lihtsus ja meeldiv atmosfäär, omapärased valguslahendused ja kerged värvitoonid, mis muudavad kliendi jaoks ostlemise mugavamaks. Kauplus on avar ja valgusküllane. Domineerivaks materjaliks kaupluse siseviimistluses on kasutatud mineraalset lubjapõhist stukk-materjali, mis tekitab interjööris omapärast struktuuri,» jagab Svetlana Malatok.

Reservedi vastavatud kauplusest võib leida juba selle aasta uue kevadkollektsiooni. «Algaval hooajal on moes klassikaline stiil. Valikust leiab palju maalähedasi, kaunilt kevadisi värvitoone. Kõrgel kohal on sel hooajal loomulikult ka denim, mida leiab Reservedis erinevates vormides – nii pükste, seelikute, kleitide kui ka jakkide näol,» lisab Malatok.

Uus Reserved kauplus.
Uus Reserved kauplus. Foto: Rocca al Mare keskus

Rocca al Maresse lisanduvad Gym! ja Selver

Varasemalt Rocca al Mare Unibet Arena poolses keskuse otsas tegutsenud Reservedi kaupluse pinnal on parasjagu käimas ehitustööd, misjärel avab seal uksed Selveri supermarket, millel saab olema lisaks aatriumipoolsele sissepääsule eraldi parklapoolne sissepääs.

Suve lõpus on Rocca al Mare keskuse teisele korrusele lisandumas ka ööpäevaringselt avatud Gym! Spordiklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles