Kai Realo: Eesti ei saa rikkaks toore jõu ja võimu abil (1)

Sander Silm
, ajakirjanik
Copy
Kai Realo tõdes, et kui Eestis võib veel ehk rikkaks ja edukaks saada lihtsalt toore jõu ja võimu abil, siis paraku väljaspool Eestit on samamoodi tegutsedes keeruline midagi saavutada.
Kai Realo tõdes, et kui Eestis võib veel ehk rikkaks ja edukaks saada lihtsalt toore jõu ja võimu abil, siis paraku väljaspool Eestit on samamoodi tegutsedes keeruline midagi saavutada. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine ja Ragn-Sellsi tegevjuht Kai Realo ütles majanduskonverentsil «Tuulelohe lend 2024», et kui Eestis võib veel ehk rikkaks ja edukaks saada toore jõu ja võimu abil, siis paraku väljaspool Eestit samamoodi tegutsedes on keeruline midagi saavutada.

Eesti Tööandjate Keskliidu konverents «Tuulelohe lend» kandis tänavu alampealkirja «Kus on peidus Eesti konkurentsivõime», kuna Kai Realo sõnul puudutab see meist igaüht, sest just konkurentsivõimest sõltub Eesti majanduse käekäik.

«Juba aastaid on ettevõtluses püütud rõhutada eetilisi aspekte – väärtuspõhine lähenemine, kus oluline pole ainult see, mida sa teed, vaid ka, kuidas sa seda teed, on Skandinaaviast edasi liikunud nii Euroopasse kui Ameerikasse,» ütles ta konverentsi avakõnes. «Igal vähegi asjalikul ettevõttel on kirjas oma visioon, missioon, väärtused ja eetikakoodeks ning aastaaruandes kirjutatakse pikalt sotsiaalse heaolu ja võrdõiguslikkuse tagamisest.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles