McDonald's hakkas pakkuma uut veiselihaburgerit

Tarbija24
Copy
Uus Maestro gurmeeburger Metsik BBQ.
Uus Maestro gurmeeburger Metsik BBQ. Foto: McDonald's

Uuringufirma Norstat ja McDonald’si restorani läbi viidud uuringu põhjal eelistavad eestlased väljas käies süüa enim veiseliha. Selleks et pakkuda eestlastele uudseid ja unikaalseid maitseelamusi, toob McDonald’s käesoleval aastal turule mitmeid uusi ja originaalseid veiselihaburgereid. Esimene uus Maestro gurmeeburger Metsik BBQ on saadaval alates 7. märtsist McDonald’si restoranides kogu Eestis.

Uuringufirma Nordsat läbi viidud uuringu põhjal selgus, et sageli eelistavad inimesed kanaroogi just selle kvaliteedi ja pehme maitse pärast ning veiseliha just selle mahlakuse, tugeva maitse ja kõrge toiteväärtuse tõttu.

«Näeme, et inimeste soov süüa kodust väljaspool veiselihast valmistatud toite on kasvanud, mistõttu laiendame ka McDonald’si restoranides veiselihatoodete menüüd. Selleks oleme välja töötanud uusi retsepte meie Maestro burgerisarja jaoks, mis pakuvad erilisi maitseelamusi nii gurmaanidele kui rõõmustavad ka lihtsalt burgerisõpru. Uued retseptid võetakse restoranides kasutusele järk-järgult,» ütles McDonald's Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Uus Maestro gurmeeburger Metsik BBQ sisaldab veiselihapihvi, krõbedat sibulat, tomativiilu, värsket salatisegu, mee-sinepi ja BBQ kastet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles