Suveks soodsad hinnad: Eesti Energia tütarfirma Enefit hakkab pakkuma uut elektripaketti (1)

Copy
Eesti Energia kontor.
Eesti Energia kontor. Foto: Svetlana Aleksejeva / Scanpix

Enefit hakkab aprillis pakkuma elektripaketti, mis toob kliendile korraga kasu nii suvisest soodsast börsielektrist kui tagab talvel kindlustunde fikseeritud hinnaga.

Pakett kindlustab ka kodused elektriseadmed äikesest, elektririkkest ja ülekoormusest põhjustatud kahjude vastu.

Enefiti Eesti turu juhi Santa Tohveri sõnul hakkab Enefit pakkuma kombineeritud elektripaketti, et teha klientide elu mugavamaks ning pakkuda lahendust neile, kes tahavad võtta hooajalisest hinnaerinevusest maksimumi. «Näeme, et osa Enefiti kliente valivad suvekuudeks börsipaketi ning fikseerivad hinna talveks. Elektripaketiga tegelemine kaks korda aastas tundub tülikas, seega tuleme inimestele appi ning teeme vahetuse automaatseks kõigil, kes seda soovivad,» ütles Tohver.

Valides paketi Hooajakindel, saab klient terviklahenduse – see katab erinevate hooaegade elektritarbimise vajaduse ning kindlustab kodused elektriseadmed. Paketi valinud klientidele kehtib aprillist septembrini börsihind ning oktoobrist märtsini fikseeritud hind. Seega võimaldab uus elektripakett klientidel nautida suvel suuresti rohkest taastuvenergiatoodangust tingitud soodsaid hindu ning annab talveks kindlustunde ettearvamatute hinnatippude eest.

«Tagame Hooajakindla elektripaketi valinud klientidele, et nende talveperioodi fikseeritud hind saab olema soodsam või võrdne samal ajal pakutava kuuekuulise fikseeritud paketi hinnaga. Talveperioodi hinna teatame klientidele augustikuus,» kirjeldas Tohver hinna kujunemist. «Kevadel toimub börsihinnale üleminek automaatselt ning börsihinnal olles saab klient soovi korral paketti vahetada või lepingu üles öelda tasuta. Boonusena sisaldab Hooajakindel pakett kindlustust, mis katab elektririketest tekkivad koduste elektriseadmete kahjud,» lisas Tohver.

Elektripaketis sisalduva kindlustusega on kodused elektriseadmed kaitstud äikesest, elektririkkest või ülekoormusest põhjustatud kahjude vastu. See annab täiendavat turvatunnet ka neile, kel on kodukindlustus juba olemas, kuna mitmed kodukindlustused elektririkkeid ei kata või on piiratud ulatuse ja oluliselt kõrgema omavastutuse summaga.

Kõik huvilised saavad uue elektripaketiga liituda alates aprilli keskpaigast. Oma sooviavalduse saab jätta juba praegu Enefiti kodulehele ning klienditeeninduse kaudu. Kõigi soovijatega võetakse aprillis ühendust.

Enefit on Eesti Energia tütarettevõte, mis pakub alates 1. jaanuarist 2024 seniseid Eesti Energia energiatooteid ja -teenuseid: elektrit ja gaasi, päikese- ja salvestuslahendusi, Enefit Volti koduseid ja avalikke elektriautode laadimislahendusi, kindlustust, kiire interneti valmidust, elektritöid ning küttelahendusi. Kõik senised Eesti Energia kliendid on alates 2024. aastast Enefiti kliendid.

Alates 1. maist lõpetavad elektrimüüjad riigi käsul universaalteenuse pakkumise, mis tähendab, et inimesed saavad endale valida uued elektripaketid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles