Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene käive kasvas kümnendiku 3,4 miljonini

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene juhtivpartner Aare Tark.
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene juhtivpartner Aare Tark. Foto: Peeter Langovits

Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene eelmise aasta müügitulu kasvas ligi kümnendiku võrra 3,4 miljoni euroni, puhaskasumit teenis ettevõte 530 000 eurot ehk kaks protsenti aastatagusest rohkem.

Ettevõtte teatel oli mullune käive ajaloo parim, ületades ka senise parima, kriisieelse 2008. aasta tulemust. Äriregistri andmetel oli advokaadibüroo käive toona 53,4 miljonit krooni ehk eurodesse ümberarvutatuna 3,414 miljonit eurot.

Ettevõtte puhaskasum ei olnud mullu ajalooliselt parim. 2008. aastal teenis advokaadibüroo 663 979 eurot ning 2009. aastalgi, kui käive oli 3,3 miljonit eurot, ulatus kasum 534 235 euroni.

«Vaatamata sellele, et rahandusministeerium ja pangad kärbivad Eesti majanduskasvu prognoose, näeme meie turu elavnemist ja ettevõtjate ning välisinvestorite kasvavat enesekindlust. Hetkel ei näe me põhjust arvata, et 2012. aasta tuleb nõrgem kui 2011,» lausus ettevõtte juhtivpartner Aare Tark. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles