Raha maksti, kaupa ei saa: järjekordse ettevõtte kliendid läksid politseisse (3)

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Vann. Pilt on illustratiivne.
Vann. Pilt on illustratiivne. Foto: rech via www.imago-images.de / Scanpix

Arvestatav hulk kliente avastas, et Vannituba.ee OÜ-st kaupa tellides said nad ettemaksuraha küll ära makstud, aga kaup ei tahtnud kuidagi kohale tulla. Nüüdseks on inimesed pöördunud nii tarbijakaitsesse kui ka politseisse.

Postimehega vestelnud klient kirjeldas oma probleemi. «Lühidalt oli lugu nii, et ostsime 2023. a oktoobris Vannituba.ee OÜ salongist Tallinnast Männiku teelt vannitoamööbli kogusummas ca 2800 eurot. Tegime 50-protsendilise ettemaksu ja jäime ootama. Peale tarneaja lõppu algas tellimuse täitmisega venitamine. Põhiline vastus oli, et tehasest ei ole veel tarnet kinnitatud ja ei oska ka öelda, millal see juhtuda võib. Nii me siis kemplesime omanik Aare Ringveega, kuni nõudsin ettemaksu jaanuari alguses tagasi. Sellele sain vastuse, et kogu raha tagasi ei saa, maksab osade kaupa ja kui see ei sobib, siis pöördugu ma tarbijakaitsesse või kohtusse,» kirjeldas Kaire (nimi muudetud).

«Kogu suhtluse juures jäi sellel mehel üle veel ka ülbust. Loomulikult ei olnud ta esitanud tehasesse tellimust ega ka minu tehtud ettemaksu. Nüüdseks on tarbijakaitse teinud otsuse minu kasuks, mida aga ei ole, on müüja poolt täitmist ning ei ühtegi kontakti. Samas ei juhtu ka ettevõtjaga midagi,» rääkis Kaire.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles