VAATA OTSE Selgub tänavune Unistuste Tööandja

PM Majandus
Copy

Kolmapäeval, 6. märtsil selguvad konkursi «Unistuste Tööandja 2024» võitjad. Kell 16.30 algavat auhinnatseremooniat saab jälgida Postimehe vahendusel. 

2024. aastal kuulutatakse lisaks peavõitjale välja järgmiste kategooriate võitjad:

I kategooria: Tõusev täht;

II kategooria: Kaubandus, klienditeenindus, jaekaubandus;

III kategooria: Tuleviku tegija;

IV kategooria: Avalik sektor, riigi- ja avalik haldus.

«Konkurss pakub ettevõtetele suurepärast võimalust tõsta esile oma tööandja brändi ja luua tugev side praeguste ning tulevaste töötajatega. Erinevalt teistest parima tööandja konkurssidest on Unistuste Tööandja valimine palju põhjalikum, sest me mõõdame nii praeguste kui ka potentsiaalsete töötajate arvamust,» ütles Visonest Institute’i tegevjuht Anu-Mall Naarits, kes on selle konkursi korraldamisega tegelenud juba 11 aastat.

Unistuste Tööandja konkurssi viib läbi Visionest Institute koos CV-Keskuse ja Eesti personalijuhtidega. Konkursi žüriisse kuuluvad Smartgrow tegevjuht Lauri Tabur; FendaF personalijuht, koolitaja ja konsultant Ireene Metsis; PARE juhatuse liige ja töötukassa personalijuht Kristiina Palm ning vabaühenduste liidu juhataja Triin Toomesaar. 

Varasematel aastatel on Unistuste Tööandja tiitli võitnud Sisekaitseakadeemia, LHV Pank, Teaduskeskus AHHAA, Ericsson Eesti, Pipedrive, Päästeamet, Elisa Eesti ja Nortal, Rahvusarhiiv, Eesti Töötukassa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles