VAATA OTSE Kuidas viia Eesti Euroopa tehnoloogiakeskuste tippu? (1)

PM Majandus
Copy
Infotehnoloogiaettevõtja ja riskikapitali investor Sten Tamkivi (vasakult) , Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni tegevjuht Kadri Lindpere, Asutajate Seltsi president Allan Martinson.
Infotehnoloogiaettevõtja ja riskikapitali investor Sten Tamkivi (vasakult) , Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni tegevjuht Kadri Lindpere, Asutajate Seltsi president Allan Martinson. Foto: Kollaaž/ Postimees

Parempoolsed korraldavad teisipäeval 5. märtsil ekspertide ja arvamusliidrite majandustunni «Kuidas viia Eesti Euroopa tehnoloogiakeskuste tippu?». Kell 15 algavat arutelu saab jälgida Postimehe vahendusel. 

Eestis on talente ja häid mõtteid, on ka edulugusid. Praegu näeme aga, et majanduse elavdamise ja kulude kärpimise asemel püüab valitsus riigieelarve probleeme lahendada hoopis valest, vasakpoolsest otsast – makse tõstes ja uusi leiutades. Parempoolsed sellise lähenemisega nõus ei ole, seega pakumegi mõistlikke alternatiive – raha tuleb juurde teenida, majandust tuleb turgutada, mitte minna inimeste elujärje lõhkumise teed.

Mis oleks, kui suudaksime tehnoloogiasektorit teadlikult tugevdades ja aidates tõsta valdkonna panuse Eesti sisemajanduse koguprodukti praegusega võrreldes kümnekordseks? Kas see on üleüldse võimalik, mida me selleks tegema peame ja millises seisus me praegu oleme?

Arutelus osalevad infotehnoloogiaettevõtja ja riskikapitali investor Sten Tamkivi, Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni tegevjuht Kadri Lindpere, Asutajate Seltsi president Allan Martinson ja ingliinvestor ning legendaarne tehnoloogiajuht Sergei Anikin. Arutelu juhib GoWorkaBit asutaja ja Parempoolsete aseesimees Kristjan Vanaselja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles