Majaostjad jäid ilma nii majast kui ka rahast (10)

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Ösel House OÜ tootmishoones Tallinnas polnud veebruari keskel enam mingeid elumärke näha.
Ösel House OÜ tootmishoones Tallinnas polnud veebruari keskel enam mingeid elumärke näha. Foto: Tairo Lutter

Moodul- ja elementmajade ostjatelt kopsakaid ettemakse kasseerinud ning hoogsalt äri kasvatanud Ösel House OÜ tüürib nüüd hoopis pankroti poole. Ettevõtte senistel ninameestel on jututuju kadunud.

Postimehega võttis ühendust inimene, kes maksis Ösel House OÜ-le mitukümmend tuhat eurot sauna eest, mida tal siiani pole. Tema sõnul on ohvreid teisigi ning ühiselt peetakse plaani esitada politseisse kuriteoteade. Oma kurva loo rääkinud mees soovis jääda anonüümseks, kuna tema sõnul peab Ösel House kaebajate peale jahti, et neid vaigistada.

Lühidalt oli tema lugu järgmine: eelmisel aastal saunamaja otsides avastas ta Ösel House’i, kõik näis sobivat ja nii tehtigi leping ära. Enne sai kontrollitud ka ettevõtte tausta. Ösel House’i juhtide Veiko Orgmetsa ja Imre Küti kohta polnud küll internetist suurt midagi leida, ent ettevõte oli ka kõigest kaks aastat tegutsenud – ja maksuameti andmete põhjal hoogsalt. Pealegi jäävad pettused selles valdkonnas suuresti aastate taha, nii et karta polnud justkui midagi.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles