VAATA JÄRELE EY Eesti Aasta Ettevõtja gala 2024

PM Majandus
Copy

EY Eesti Aasta Ettevõtja gala tõi 7. märtsil kokku Eesti silmapaistvaimad ettevõtjad, et tunnustada nende panust ja saavutusi, mis aitavad kujundada meie majanduse ja ühiskonna tulevikku. Juba 16. korda toimuval üritusel tunnustati ettevõtjaid, kelle uuenduslikkus, visioon ja pühendumus on näidanud erakordset mõju. 

EY Eesti Aasta Ettevõtja konkurss tähistab ettevõtluse väärtust ja mõju Eesti arengule, mil tõstame esile ja tähistame neid, kes oma ettevõtlusvaimu ja innovatsiooniga viivad Eesti majandust edasi. Galal kuulutatakse lisaks Aasta Ettevõtja tiitlile välja ka elutööpreemia, millega tunnustatakse pikaajalist ja märkimisväärset panust Eesti ettevõtlusesse.

Selle aasta konkursi tiitlivõitja selgus järgnevate finalistide seast:

  • Jaanus Tamm (Defsecintel)
  • Karoli ja Ronald Hindriks (Jobbatical)
  • Karl Taklaja (Rantelon)
  • Marek Kokerov (Country OÜ)
  • Veiko Pak (Kadarbiku Köögivili)

EY Eesti Aasta Ettevõtja žüriisse kuuluvad Aavo Kokk, Meelis Atonen, Reet Roos, Viljar Arakas, Kaidi Ruusalepp, Kärt Siilats, Taavi Veskimägi ja eelmise aasta laureaat – Kristjan Maruste.

EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursi eesmärk on alates 2008. aastast olnud esile tõsta ja tunnustada ettevõtjate kirge, tahtejõudu ja innovatsiooni, mis inspireerib teisi ja viib edasi nii nende endi ettevõtteid kui ka kogu Eesti majandust. Konkursi võitja saab au esindada Eestit EY Maailma Aasta Ettevõtja konkursil Monacos, näidates meie riigi ettevõtluse tugevust ja edukust rahvusvahelisel areenil. Konkurss saab teoks tänu headele partneritele: LHV, Veho, Creditinfo ja Capital Mill.

Eelmiste aastate võitjad:

2023 Kristjan Maruste

2022 Kuldar Väärsi

2021 Priit Kallas

2020 Kaarel Kotkas

2019 Tõnis Kaasik

2018 Martin ja Markus Villig

2017 Arno Kütt ja Peep Kuld

2015 Jevgeni Kabanov

2014 Jüri Raidla

2013 Peeter ja Priit Rebane

2012 Ruth Oltjer

2011 Priit Alamäe ja Taavi Kotka

2010 Peter Hunt

2009 Indrek Sepp

2008 Jaan Puusaag

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles