Tuntud Eesti lihatööstus saab uue juhi

BNS
Copy
Atria AS lihatööstus.
Atria AS lihatööstus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Atria Eesti pikaajaline tegevjuht Olle Horm lahkub ettevõttest ning lihatööstuse juhtimise võtab alates aprillist üle senine müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande.

Horm alustas Atria Eesti tegevjuhina 2012. aasta augustis ning Meelis Laande liitus müügi- ja turundusdirektorina sama aasta detsembris. Viimase 12 aasta jooksul on Atria ligemale kahekordistanud oma turuosa ning tõusnud arvestatavaks lihatööstuseks. Eelmisel aastal kasvas ettevõtte mahuline turuosa 22,4 protsendini, teatas ettevõte.

Meelis Laande
Meelis Laande Foto: Erakogu

Laande sõnul on tal uue tegevjuhina kavas jätkata kasvustrateegiat ning olla suunanäitaja nii tootearenduses kui ka uute tehnoloogiate kasutusele võtmises. «Turg on pidevas muutumises ja olen kindel, et suudame ka edaspidi olla kiired turutrendide tabajad,» lisas ta.

Laandel on 2017. aastast Tartu Ülikooli strateegilise juhtimise magistrikraad. Varasemast on tal TÜ Narva Kolledžist finantsjuhtimise haridus ja Väimela põllumajandustehnikumist veterinaari kutse.

Peale Atria Eesti on Laande juhtinud müügi- ja turundusvaldkonda nii piima- kui lihatööstuses ja töötanud jaekaubandusettevõtetes Kesko Eesti ning Biomarket.

Atria kaubamärgid on Maks & Moorits, Wõro ja Vastse-Kuuste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles