Metaprint laiendab tegevust ja võtab tööle SEB endise juhatuse liikme

PM Majandus
Copy
Stark Logisticsi veoauto Eesti-Venemaa piiril.
Stark Logisticsi veoauto Eesti-Venemaa piiril. Foto: Konstantin Sednev / Scanpix

Aerosoolpakendite tootja Metaprint, mis oli mullu sügisel avalikkuse tähelepanu all seoses peaminister Kaja Kallase idavedude skandaaliga, kavatseb rajada uusi tootmisvõimsusi nii Eestisse kui Lääne-Euroopasse ja seetõttu lisandus ettevõttesse uus juhatuse liige, kellest saab grupi tegevjuht, kirjutab ERR.

Äriregistrisse esmaspäeval tehtud kandega sai Metaprinti juhatuse uueks liikmeks Artjom Sokolov, kes on varem olnud SEB Eesti ettevõtete panganduse valdkonnajuht ja juhatuse liige.

Metaprindi omanik Martti Lemendik ütles ERRile, et Metaprint ja selle õdeettevõte Hollandis kasvavad, mistõttu on ette näha uute tootmisvõimsuste rajamist nii Eestis kui Lääne-Euroopas.

«Seetõttu toodi juhtkonda juurde rahvusvaheliste suurettevõtete juhtimiskogemusega inimene, kellest saab grupi tegevjuht,» sõnas Lemendik.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Metaprint on Stark Logisticsi üks omanikest. Stark Logistics, kus toona töötas peaministri abikaasa Arvo Hallik, sattus eelmisel aastal idavedude skandaali, kui selgus, et firmal oli äritegevus Venemaal peale Ukraina sõja algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles