Milrem laiendab tegevust ja värbab arvukalt uusi töötajaid

BNS
Copy
Milrem Roboticsi toodetud sõjatehnika.
Milrem Roboticsi toodetud sõjatehnika. Foto: Emmanuel Dunand / AFP / Scanpix

Tehnoloogiaettevõte Milrem Robotics jätkab 2024. aastal kasvamist ning mullu alustatud hoogsat värbamist – tooteportfelli laiendamiseks ning aina suureneva intelligentsete robootikasüsteemide nõudluse rahuldamiseks palgatakse juurde veel ligi 100 arendajat, inseneri ja tugitöötajat.

Robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Roboticsi põhirõhk 2024. aastal on kaitsejõududele suunatud mehitamata süsteemide intelligentsuse tõstmisel, mistõttu on enamik juurdeloodavaid töökohti tarkvaraarenduses. «Lisaks palkame juurde mehaanikainsenere, projektijuhte, instruktoreid ja administratiivtöötajaid,» täpsustas Milrem Roboticsi tehnoloogiadirektor Devid Liik pressiteates.

Ettevõtte juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul on kaitsetööstuse valdkond tänavu ning ka järgnevate aastate jooksul Euroopa kaitsekulutuste suurenemise tõttu kindlas kasvufaasis. «See annab kindlustunde ning võimaluse ujuda vastuvoolu teiste tehnoloogiafirmadega, kes 2023. aasta jooksul pigem koondamistest teatasid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles