Microsofti Balti piirkond sai uue juhi

BNS
Copy
Microsoft Balti piirkonna juht Leonid Polupan
Microsoft Balti piirkonna juht Leonid Polupan Foto: Microsoft

Microsofti Balti piirkonna juhiks nimetati ametisse Leonid Polupan, kes juhib nüüd nii Microsofti Ukraina esindust kui ka Balti piirkonda.

Varem töötas Polupan Ukraina esinduse juhina, aidates Ukraina kliente ja valitsust ebastabiilsetel aegadel, suurendades vastupanuvõimet muutustele ja võideldes sagenenud küberrünnakute vastu, teatas Microsoft.

Polupani hinnangul on Balti piirkonna peamisi mureküsimusi just küberturvalisus. «Microsofti tehnoloogiad aitavad kogu maailma valitsustel kaitsta oma elutähtsat taristut, tuvastades, analüüsides ja tõrjudes küberrünnakuid. Et aidata reageerida sagenevatele küberrünnakutele, jälgib Microsofti digiohtude analüüsikeskuse meeskond pidevalt küberruumis toimuvaid sündmusi, et tuvastada ja tõrjuda NATO liikmeid ohustavat tegevust. Kogemused on näidanud, et agressorriigi korraldatud küberrünnakud on suunatud peamiselt energia-, vee- ja muu elutähtsa taristu vastu. Sellegipoolest peavad igas suuruses ettevõtted olema tähelepanelikud ja igasuguste ohtude suhtes vastupidavad,» toonitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles