Forus takso käivitab pakiveoteenuse

PM Majandus
Copy
Forus takso.
Forus takso. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees / Scanpix

Tänasest saab Forus äpiga tellida takso, millega võib saata pakke või lasta pakiautomaadist midagi ära tuua. Pakitakso teenus on keskmise taksosõidu hinnaga.

Forus pakitakso teenuse juht Katriin Sõõrumaa sõnul sündis see teenus klientide soovil. Peaaegu kahe aastaga on Forus äpiga tehtud üle kolme miljoni sõidu, laienetud kõikidesse Balti riikidesse ja platvormile on lisandunud uued teenused: inimeselt inimesele autorent, tõuksirent ja nüüd ka äpi kiirkullerteenus nimega Pakitakso.

Forus äpi turundus- ja kommunikatsioonijuht Sander Sõõrumaa ütles, et tulekul on koostöö Tallinna Kalevi jalgpalliklubiga, kes saab varsti uue sisehalli Mustamäe ja Nõmme piirile. «Soovime koos jalgpalliklubi kogukonnaga välja töötada teenuse, kuidas lapsi ohutult kooli, trenni ja koju sõidutada. Juba praegu veame iga päev umbes sadat last,» rääkis ta.

Samamoodi nagu Pakitakso, tuli ka laste sõidutamise teenuse soov Foruse äpi kasutajatelt.

2022. aasta aprillis alustanud Forus äpp tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Platvormi kasutab üle poole miljoni kliendi ja sellega on liitunud üle 10 000 taksojuhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles