Luukas Ilves tehti asekantsleri ametist priiks (3)

Copy
Luukas Kristjan Ilves.
Luukas Kristjan Ilves. Foto: Erakogu

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) digiarengu asekantsler Luukas Ilves teatas reedel, et lahkub peagi praegusest ametist, kuid jätkab ministeeriumis nõunikuna.

«Võtan natuke aega vanemapuhkuseks ja siis jätkan MKMis uues rollis; otsime uut digiarengu asekantslerit!» kirjutas Ilves sotsiaalmeedias.

Tema viimane tööpäev asekantsleri ametis on 23. veebruar. Digiarengu asekantsleri kohusetäitjaks asub Erik Janson.

«Lähinädalail kuulutatakse välja konkurss uue digiarengu asekantsleri leidmiseks. See on üks keerulisemaid ja põnevamaid rolle Eesti avalikus teenistuses. Vaja oleks inimest, kellel on varasem kogemus suurte muutuste juhtimisel, sealhulgas avalikus sektoris; sügavad digivaldkonnaalased teadmised ning rohkelt karismat ja enesekindlust, et tegutseda Eesti eest Euroopas ja üle kogu maailma,» lisas Ilves.

Tema sõnul jätkab ta MKMis kantsleri nõunikuna. «Keskendun paarile hingelähedasele teemale, muu hulgas sellele, et suunata Euroopa Liidu digiagendat aastatel 2024–2029 Eestile sobivas suunas ning arendada meetmeid, mis toetavad digiriiki kui platvormi erasektori teenusepakkujaile,» selgitas Ilves.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles