Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Tallinna restorani käive hüppas paari aastaga üle poole miljoni

Copy
Restorani Odessa peakokk Yuriy Chernov.
Restorani Odessa peakokk Yuriy Chernov. Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

«Mul on väga raske töö – iga toitu pean maitsma,» kurdab Tallinna vanalinnas asuva restorani Odessa omanik ja peakokk Yuriy Chernov, kirjutab Äripäev.

2022. aastal saavutas restoran väga hea käibe. Kui aasta varem oli see 200 000 euro ümber, siis 2022. aastal kasvas käive 619 000 euroni ja kasum oli 177 000 eurot.

Loe pikemalt Äripäevast.

Ukriana toite pakkuv restoran Odessa avati 2017. aasta novembris. Peakokk rääkis Postimehele 2022. aastal, et restorani tõi külastajaid juurde Ukraina sõja algusele järgnenud periood, kui nende vastu hakatati varasemast rohkem huvi tundma.

Märksõnad

Tagasi üles