Venemaal valmistatakse ette seadust surmasaanuga abiellumiseks (6)

Erkki Erilaid
Copy
Vene sõduril on võimalik oma hing kuradile müüa 2000 euro eest kuus. Fotol Ukraina vabatahtlike välja kaevatud Vene sõduri surnukeha Donetski oblastis – hukkunud sõdurite põrmude tagastamist omastele lepingutingimused ilmselt ette ei näe.
Vene sõduril on võimalik oma hing kuradile müüa 2000 euro eest kuus. Fotol Ukraina vabatahtlike välja kaevatud Vene sõduri surnukeha Donetski oblastis – hukkunud sõdurite põrmude tagastamist omastele lepingutingimused ilmselt ette ei näe. Foto: Dmitri Kotjuh

Venemaa uue seaduseelnõu kohaselt võib Ukraina rindel langenuga vabaabielus olnud elukaaslane oma suhte postuumselt abieluks vormistada.

Initsiatiiv abielude postuumseks registreerimiseks tuli president Vladimir Putinilt. Selline seadusemuudatus annab sõjaväelase elukaaslasele võimaluse saada riiklikke hüvitisi, kirjutas Fontanka.

Eelnõu ettevalmistamisel osalenud riigiduuma seadusandliku komisjoni esimees Pavel Krašeninnikov kinnitas Fontankale, et eelnõu on esimeseks lugemiseks valmis. Krašeninnikovi sõnul on seaduse mõte selles, et abielu saab registreerida «erioperatsioonis» langenuga pärast seda, kui inimese surm on kohtuotsusega kinnitatud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles