Legendaarne mööblitootja avas Tallinnas uue esindussalongi

PM Majandus
Copy
Standardi juhatuse liige Jonatan Karjus uues esindussalongis Veerenni kvartalis.
Standardi juhatuse liige Jonatan Karjus uues esindussalongis Veerenni kvartalis. Foto: Raul Mee

Mullu omanikku vahetanud ning sellega uuele arengu- ja kasvuetapile asunud legendaarne mööblitootja Standard avas Tallinnas Veerenni kvartalis uue kontseptsiooniga esindussalongi.

Standardi eesmärk on seal lisaks enda toodete esitlemisele pakkuda kohtumispaika sarnase mõtteviisiga Eesti tootjatele ja teenusepakkujatele. Standardi juhatuse liikme Jonatan Karjuse sõnul on ja jääb ettevõtte südameks kvaliteetse sisustuse tootmine.

«Standardis töötavad inimesed tunnevad mööbli hingeelu ja peensusi, aga oleme võimelised veel rohkemaks,» ütles Karjus. «Soovime kujundada Standardist tugeva koostöövõrgustikuga äri- ja avaliku ruumi sisustamise eksperdi ning vedada sisustusvaldkonnas tehtavat innovatsiooni – ja seda nii Eestis kui välismaal. Meie juurde saab pöörduda ka kõige keerukamate projektide ning erilahenduste ideedega.»

Karjus selgitas, et Standard on kogu oma 80 tegutsemisaasta jooksul loonud oma toodetega innovatsiooni, mida on pärjatud mitmesuguste auhindadega ning mis on seetõttu aidanud Eesti disaini paljudesse riikidesse eksportida.

Uue esindussalongi kohta ütles Standardi juht, et see võiks saada kohaks, kuhu koonduvad mõtteid vahetama ja uusi ühisprojekte looma ka teised Eesti tootjad ja teenusepakkujad.

«Minu üleskutse on, et tulge tehke siin tööd, korraldage üritusi, katsetage materjalidega ja küsige meilt nõu. Siia ruumidesse võiks koonduda Eesti mööblisektori kõige värskemad ning uuenduslikumad ideed,» selgitas Karjus.

Standardi esindussalong sündis koostöös mitmete partneritega – sisearhitektuurse lahenduse lõi Hanna Karits, kivitööd tegi Marmi Futerno, esitlustehnika eest vastutas ProScreen ning eritööde puhul oli abiks Avila Puit. Ühtlasi on esindussalongis külalistele uudistamiseks avatud August Künnapu maalinäitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles