Tallink Silja Line viib suvel reisisõbrad taas erikruiisidega maagilisele Visbyle

PM Majandus
Copy
Laev Victoria I.
Laev Victoria I. Foto: Marko Stampehl

Tallink Silja Line avaldas täna ettevõtte suviste erikruiiside kava eelseisvaks reisimise kõrghooajaks. Sel suvel pakutakse reisisõpradele ja puhkajatele kokku kaheksat võimalust reisida Gotlandi saare pealinna Visbysse.

Erikruiiside väljumised toimuvad juunis, juulis ja augustis algusega Tallinnast ja Helsingist ettevõtte laevaga Victoria I. Reisid algusega Tallinnast ja Helsingist on planeeritud väljumistega 28. ja 30. juunil; 8., 10. ja 30. juulil ning 1., 3. ja 5. augustil. Laev saabub Visbysse järgmisel hommikul kell 9.30 kohaliku aja järgi ja väljub Visbyst samal õhtul kell 18.30 kohaliku aja järgi, mis võimaldab kruiisireisijatel tutvuda terve päeva Visby ja Gotlandi saare vaatamisväärsustega.

«Meil on väga hea meel, et sel aastal viivad Tallink Silja Line'i suvised erikruiisid meie head kruiisikülalised taas Visbysse ning et sel aastal saame reisimise kõrghooajal pakkuda rohkem Visby kruiise kui varasematel aastatel,» ütles Tallink Grupi müügidirektor Marina Jõgi. «Meie kruiisireisijad saavad veeta terve pika päeva kohapeal, et tutvuda Visbyga ning avastada ka Gotlandi saare põnevat ajalugu ja vaatamisväärsusi – kas siis iseseisvalt või broneerides ühe paljudest pakutavatest ekskursioonidest. Samuti on reisijatel hea võimalus kaasa võtta jalgratas, et veeta mõnus päev kauni saare loodusega tutvudes,» ütles Jõgi.

«Kõik reisisõbrad on oodatud sel suvel Victoria I pardale, et kogeda kõige mõnusamat minipuhkust merel, nautides parimaid maitseelamusi, põnevat meelelahutust ja lõõgastavat puhkust kaunil suvisel Läänemerel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles