Uuring selgitas välja parima teenindusega Eestis tegutseva panga

BNS
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala / Scanpix

Uuringufirma Dive 2023. aasta lõpus ja 2024. alguses tehtud valdkonnauuring selgitas taas välja parimat teenindust pakkuvad pangad, tõstes Eestis liidrikohale LHV.

Teeninduskvaliteedi uuring tehti testostude meetodit kasutades. 2023. aastal tehti pankade valdkonnauuring kahes teeninduskanalis: telefonikõnede teel ning pangakontori külastustena. Igasse panka tehti kokku kümme telefonikõnet ning kümme külastust. Testkliendid pöördusid panga poole sooviga avada arvelduskonto. Kogu Baltikumis tehti kokku 160 kõnet ja 160 külastust. Eestis tehti LHV, SEB, Citadele, Coopo, Swedbanki ja Luminor panka kokku 60 kõnet ning 60 külastust.

Eesti parima telefoniteenindusega panga tiitli pälvis taaskord LHV, kes saavutas maksimaalse 100-protsendilise tulemuse. Tihedas konkurentsis ei jää maha ka teised esikolmikusse mahtunud pangaketid. Teise koha sai Citadele 94,98 protsendiga ja kolmanda Coop pank 94,87 protsendiga. Järgnesid SEB 91,40 protsendiga, Luminor 89,9 protsendiga ja Swedbank 72,27 protsendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles