FOTOD Telia avab Keilas nutiesinduse

PM Majandus
Copy
Telia nutiesindus Keilas.
Telia nutiesindus Keilas. Foto: Telia

Telia avab 27. jaanuaril Keilas ehituskaupluse kõrval nutiesinduse, kus saab suhelda ettevõtte klienditoega, sõlmida lepinguid, küsida tehnilist nõu ja võtta pakirobotist ostetud seadmeid.

Telia müügi- ja teenindusüksuse juhi Katre Liibergi sõnul on Keila oluline maakonnakeskus, kus ostlevad lisaks kohalikele elanikele ka lähipiirkondade inimesed.

«Analüüsisime oma mobiilivõrgu anonüümsete liikuvusandmete põhjal, kui aktiivne on inimeste liikumine Keila suunal. Selgus, et Keila on ümberkaudsetele kohtadele, nagu Saue, Paldiski, Padise, Vasalemma ja Harju-Risti, arvestatav tõmbekeskus. See julgustas meid langetama otsust avada Keilas nutiesindus,» märkis Liiberg.

Telia nutiesindus Keilas.
Telia nutiesindus Keilas. Foto: Telia

Telia ja Cleveroni koostöös välja töötatud nutiesindus on maailmas uudne lahendus. Nutiesindus on üles ehitatud nii, et sealt saavad kerge vaevaga abi ka veidi tehnoloogiakaugemad inimesed. Esindusse sisenenud klient saab puutetundliku ekraani vahendusel soovi korral ühenduse Telia esinduse konsultandiga, kes jagab vajadusel selgitusi teenuste kohta, juhendab tehniliste probleemide korral ning jagab soovitusi ja nõustab seadmete valikul. 

Kui nutiesinduses on klient, siis uste läbipaistev klaas tumeneb kliendi privaatsuse tagamiseks. Peale kliendi lahkumist muutuvad ukseklaasid taas läbipaistvaks ning esindus on valmis uueks kliendikülastuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles