Urmas Sõõrumaa ja Ott Tänak hakkasid uut äri ajama

PM Majandus
Copy
Tondi kvartali plaan pärast valmimist.
Tondi kvartali plaan pärast valmimist. Foto: US Real Estate

US Real Estate alustab märtsis Park Tondi kvartali järgmise etapi ehitamist koostöös ehitusettevõttega Bildgren. 2025. aasta kevadel valmivad tenniseväljakute kõrvale kaks uut A-energiaklassi korterelamut, kus kodusid vaid 48. Arendusprojekti üks osanik on Ott Tänak, kes on Urmas Sõõrumaa ettevõtetesse ka varem investeerinud.

«Liitusin projektiga, sest see on minu jaoks paraja suuruse ja sobiva ajagraafikuga. Oleme Urmasega ka varem koos asju teinud, tal on visiooni ja toetan teda. Park Tondi Residentside oluline trump on minu silmis ka nende sportlik, kuid samas vaikne ja mugav keskkond,» ütles Ott Tänak.

Sarnaselt büroohoonete arendamisega on US Real Estate võtnud sihiks rajada Kristiine piirkonda A-klassi kodud. Park Tondi Residentside 2–4-toalistel korteritel on kõigil kas rõdu või terrass, targa kodu lahendused, luksuslik siseviimistlus, kõrged laed, maa-alune parkimine ja rõdud ning katuseterrassid. Kahte maja ümbritseb aiaga piiratud roheline sisehoov, kus pere pisimad saavad terve päeva turvaliselt aega veeta, sest autod on pargitud maa alla ja kogu hoov on nagu üks suur mängumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles