Eesti Lidl pälvis töötajate heaolu edendamise eest auhinna

PM Majandus
Copy
Lidli auhind.
Lidli auhind. Foto: Lidl

Teist aastat järjest pälvis Lidl Eesti tunnustuse kõrge töökultuuri eest ning sai selle kinnituseks Top Employer Institute'i sertifikaadi. 

Instituut hindab ettevõtteid küsimustiku põhjal, mis hõlmab kuut personalisuunda, mis omakorda koosnevad 20 teemast: töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, ettevõtte sotsiaalne vastutus, mitmekesisus, võrdne kohtlemine ja kaasamine, heaolu jm.

2024. aastal tunnustati Lidlit tipptööandja tiitliga kõigis 31 tegutsemisriigis. Samuti omistati ettevõttele juba seitsmendat korda tiitel Top Employer Europe.

Lidl Eesti juhatuse liige ja personaliosakonna juht Liina Kippasto ütles, et tiitel on suur tunnustus kogu meeskonnale.

Lidl Eesti juhatuse liikmed Liina Kippasto ja Maciej Urbanski.
Lidl Eesti juhatuse liikmed Liina Kippasto ja Maciej Urbanski. Foto: Lidl

Lidli jaoks tähendab atraktiivne töökeskkond seda, et töötajad saavad pidevalt areneda ning et töö- ja eraelu on tasakaalus. Lidl Eesti on enda teatel pakkunud jaekaubandussektori keskmisest kõrgemat palka ning lisahüvesid, nagu täiendav tervisekindlustus, iga-aastane palgatõus, igakuine 100-eurone pühendumustasu, haiguspäevade kompenseerimine alates teisest päevast, vaba päev sünnipäeva puhul ning spordikompensatsioon.

Mis asi on Top Employers Institute?

Top Employers Institute on rahvusvaheline instituut, mis tunnustab parimate tööandjate personalivaldkonna taset. 

Top Employers Institute hindab maailma parimaid tööandjad igal aastal. Programm on sertifitseerinud ja tunnustanud üle 2300 parima tööandja 121 riigis ja regioonis viiel mandril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles