Bigbank pakub kampaania korras soodsamat kodulaenu intressi

BNS
Copy
Kortermajad Tallinnas Lasnamäel. Pilt on illustratiivne.
Kortermajad Tallinnas Lasnamäel. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

Bigbank pakub esmaspäevast kuni jaanuari lõpuni kodulaenu intressi 1,65-protsendilise pangapoolse marginaaliga ning seda sõltumata ostetava kodu energiaklassist või laenuvõtja ametist.

Bigbanki Eesti juhi Jonna Pechteri sõnul kehtib võrdselt hea pakkumine uue kodu energiaklassist sõltumata. «Me teame, et enamik Eesti inimesi ei saa endale täna lubada uut kodu A-energiaklassiga uusarendustes. Selle eest ei pea neid karistama kulukama pangalaenuga. Kodu on kodu ja raha on raha ning seetõttu kehtib meie pakkumine ühtmoodi kõigile,» rõhutas Pechter, lisades, et keegi ei peaks end tundma selle pärast ebamugavalt või tõrjutult, et tema pere kodul ei ole A-energiaklassi.

«Uue kodu ostmine on suur otsus iga pere jaoks ja Bigbank tahab neid kõiki selles ühtmoodi aidata – nii saavad meilt 1,65-protsendilise marginaaliga kodulaenu taotleda nii õpetajad, päästetöötajad, ministrid kui ka kõik teised tublid inimesed,» kinnitas Jonna Pechter veel kord, et uuel kodulaenul puuduvad laenaja osas kitsendused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles