Finnair leidis pika otsimise peale uue juhi

Erkki Erilaid
Copy
Finnairi uus tegevjuht Turkka Kuusisto.
Finnairi uus tegevjuht Turkka Kuusisto. Foto: Finnair

Viis kuud kestnud juhiotsingud kandsid lõpuks vilja. Soome lennufirma uueks juhiks saab seni postifirmat juhtinud Turkka Kuusisto. Finnairi praegune tegevjuht Topi Manner asub pärast lakumist juhtima Elisat.

Finnairi tegevjuhiks määratud Turkka Kuusisto alustab uues ametis hiljemalt 11. juulil 2024. Kuusisto liitub Finnairiga Posti Group Corporationist, kus ta on olnud tegevdirektor alates 2020. aastast. Enne tegevjuhi rolli Posti Group Corporationis oli Kuusisto juhtivatel ametikohtadel Posti Group Corporationis ja Lindorff Groupis.

«Mul on hea meel tervitada Turkka Kuusistot Finnairi juhtimisel ja Finnairi strateegia järgmiste etappide juhtimisel. Finnair on pärast ajaloolist kahekordset kriisi taastanud oma kasumlikkuse ning ettevõte on heas positsioonis, et jätkata jätkusuutliku tuleviku ehitamist, pakkudes oma Helsingi sõlmpunkti kaudu suurepäraseid ühendusi nii soomlastele kui ka klientidele, kes reisivad Euroopa ja Aasia, Lähis-Ida ja Ameerika vahel,» ütles Finnairi juhatuse esimees Sanna Suvanto-Harsaae.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles