Suur toiduainete hulgimüüja leidis uue finantsjuhi Maagist

PM Majandus
Copy
Kaupmees Grupp uue juhatuse liikme ja finantsdirektorina alustas selle aasta algusest tööd Mairi Paiste.
Kaupmees Grupp uue juhatuse liikme ja finantsdirektorina alustas selle aasta algusest tööd Mairi Paiste. Foto: Kaupmees Grupp

Eesti toitlustussektori suurimaid tarnimise ja turustamisega tegelevaid ettevõtteid ühendava Kaupmees Grupi uue finantsdirektorina alustas tööd Mairi Paiste, kellel on pikaaegne toiduainetööstuse ettevõtete juhtimise kogemus. Viimased kuus aastat töötas ta Maag Grupis.

Kaupmees Grupi juhatuse esimehe Mart Relve sõnul on olenemata majanduse hetkeseisust Kaupmees Grupi eesmärk olla omas segmendis parim partner klientidele ja tarnijatele. «Oleme viimastel aastatel investeerinud nii oma personali arendamisesse, efektiivuse parandamisse, äri kasvatamisesse kui ka oma tarbeks taastuvenergia tootmisse. Majanduse keeruline olukord eeldab ettevõtetelt plaanide elluviimisel paindlikkust. Meie eesmärk on lähiaastatel kindlasti jätkata investeerimist tegevuse laiendamiseks ning kvaliteedi tõstmiseks. Mairi lisandumine on kahtlemata oluline täiendus meie meeskonda ning aitab kaasa Kaupmees Grupi ettevõtete ambitsioonikate eesmärkide saavutamisel,» lisas Relve.

Alates 2017. aastast Maag Grupi piimaettevõtete klastri juhatuse liikme ja finantsdirektorina ning enne seda üle kümne aasta PR Foodsis erinevatel juhtivatel kohtadel töötanud Mairi Paiste sõnul soodustab praegune keeruline periood majanduses konsolideerumisi ning seetõttu on tugevas finantspositsioonis olevatel ettevõtetel õige aeg uue kasvupotentsiaali ettevalmistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles