NÄDALA PERSOON Erkki Raasuke: ma ei taha, et mind peetakse lollpeaks (20)

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Skeletoni finantsjuhi Erkki Raasukese jaoks koosneb juhtimine neljast komponendist: suuna seadmine, meeskonna loomine (nutikas, aus, tööga ennast teostav inimene), ressursside leidmine ning asjade ära tegemine ja aitäh ütlemine ehk tagasiside. See on lihtsustus, ütleb ta, aga kui jätta mõni neist punktidest tähelepanuta, siis võib selguda, et midagi head ei tulnud välja.
Skeletoni finantsjuhi Erkki Raasukese jaoks koosneb juhtimine neljast komponendist: suuna seadmine, meeskonna loomine (nutikas, aus, tööga ennast teostav inimene), ressursside leidmine ning asjade ära tegemine ja aitäh ütlemine ehk tagasiside. See on lihtsustus, ütleb ta, aga kui jätta mõni neist punktidest tähelepanuta, siis võib selguda, et midagi head ei tulnud välja. Foto: Mihkel Maripuu

Skeletoni finantsjuht Erkki Raasuke ütleb, et ta ei taha, et teda peetaks lollpeaks, kellele võib valimiskampaanias rääkida üht juttu, aga võimule saades teha teist.

Raasuke korraldas mõned aastad tagasi ümber riigifirmade juhtimise, ta usub, et kui paraneb ka valitsuse ja riigikogu poliitiline kultuur, hakkab Eesti majandus kiiremini kasvama.

Skeletoni kontori nõupidamistoa akendest avaneb hunnitu vaade Tallinna lennuväljale, olles justkui ettevõtte rahvusvaheliste ambitsioonide illustratsioon. Vestlesime Erkki Raasukesega detsembris enne pühi.

Skeleton on rahvusvaheline firma, mis kasvab väga kiiresti.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles