DEEL FINANTSIDE JUHT Leelo Tamre-Teder: kuidas leida oma unistuste kaugtöö?

PM Majandus
Copy
Deel Eesti ja Soome finantside juht Leelo Tamre-Teder
Deel Eesti ja Soome finantside juht Leelo Tamre-Teder Foto: Marilin Leenurm

Personaliplatvormi Deel Eesti ja Soome finantside juhi positsioonil täielikult kaugtööd tegeva Leelo teekonda võib kirjeldada kui sõitu lõbustuspargis Ameerika mägedel. Kuidas sai pea igapäevaselt kolleegidega kontoris toimetamisest aga töökoht, mis nüüd sõltub vaid sellest, kus spetsialist ise arvuti avada soovib?

Deeli tiimiga liitumine ei olnud Leelol ette planeeritud, vaid saatusel olid tema jaoks omad mõtted. Nimelt saabus ootamatult teade koondamisest ja mitmed tööalased väljakutsed jäid realiseerimata, sest eelnevas ettevõttes jõudis naine toimetada kõigest kaks aastat. Kuna aga suhtlus ja õhkkond tänaseks endise tööandja poolt olid väga toetavad, siis sai ka tema julgust juurde järgmine samm lennukalt ette võtta.

«Kui olin teate läbi seedinud, tuli teha valik – kas minna toetama mõnda väikeettevõtet või sättida sammud laia maailma ning liituda suurema ettevõttega. Olen alati seadnud kõrgeid eesmärke ja mind motiveerib areng, seega otsus tuli raskelt, aga kindlalt asuda hoogu juurde andma oma teadmistega just Eesti ja Soome piirkonda ettevõttesse, kus pea kogu tiim on maailmas laiali.» Muuseas, Leelo oli juba varasemalt kasutanud Deel platvormi kliendina ning tänu sellele tuttav ka ettevõtte globaalse missiooniga, mis samuti toetas otsuse tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles