Coop Pank hakkab Tuleva pensionifonde vahendama

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Coop Pank.
Coop Pank. Foto: Eero Vabamägi

Coop Pank täiendab eraklientidele pakutavate pangatoodete valikut ja hakkab alates 18. detsembrist 2023 vahendama Tuleva pensionifondidega liitumise võimalust. Koostöö eesmärk on raha säästmis- ja kogumisvõimaluste tutvustamine ning klientidele kättesaadavamaks tegemine. 

Coop Panga juhatuse esimehe Margus Rinki sõnul täidab Coop Pank koostöös Tulevaga olulise puuduoleva lüli oma eraklientidele pakutavate teenuste seas. «Ehitasime esmalt üles konkurentsivõimelise igapäevapanganduse ja finantseerimistoodete valiku. Alates sellest aastast keskendume ka raha kogumist hõlpsamaks muutvatele lahendustele. Avasime novembri alguses igapäevaseks kogumiseks mõeldud Rahasahtli teenuse, raha paigutuseks mõnest kuust mõne aastani sobivad turu ühe parima tootlusega tähtajalised hoiused ning nüüd koostöös Tulevaga saame tutvustada ka pikemate plaanide tarvis võimalust koguda pensionifondidesse,» selgitas Rink. 

Pensioniühistu Tuleva tegevjuht ja asutaja Tõnu Pekk märkis, et Tuleva jagab Coop Pangaga palju sarnaseid väärtusi: tegu on kahe kodumaisel kapitalil põhineva ja Eesti inimeste majandusliku heaolu edendamisse panustava organisatsiooniga. «Meie ühine eesmärk on innustada Eesti inimesi raha kogumise peale mõtlema – ka nende inimeste seas, kes tänaseks pole seda erinevatel põhjusel veel teinud. Tuleva koostöö Coop Pangaga tagab kolmepoolse võidu: nii panga, pensioniühistu kui klientide jaoks ehk saavutame päriselt olukorra, kus 1+1=3,» sõnas Pekk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles