Börsifirma üüritüli jätkub: kliinik kaebas Hepsori kohtusse

Copy
Hepsori tegevjuht Henri Laks.
Hepsori tegevjuht Henri Laks. Foto: Madis Veltman / Scanpix

Kinnisvaraarendaja Hepsor AS teatas börsile, et Novel Clinic Assets OÜ esitas kohtuagi nende sidusettevõtte Hepsor P113 OÜ vastu.

Hepsori 45-protsendilise osalusega sidusettevõte Hepsor P113 ütles 4. septembril üles üürilepingu Novel Clinic Assetsiga. Hepsor P113-le kuulub ligi 4000-ruutmeetrise üüritava pinnaga ärihoone Tallinnas Pärnu maantee 113, millest lõpetatud üürileping oli sõlmitud 3575 ruutmeetrile.

Üürileping lõpetati üürnikupoolse üürilepingu tingimuste olulise ja pideva rikkumise tõttu ning Hepsor P113 esitas üürnikule ka kahjunõude.

Postimees palus septembris Hepsori esindajal täpsemalt selgitada, milliseid tingimusi kliinik rikkus, kuid Hepsori tegevjuht Henri Laks teemat toona täpsemalt ei kommenteerinud.

Novel Clinic Assets esitas 9. novembril Harju maakohtule hagiavalduse, et taastada Pärnu maantee 113 üürileping, nõuda üürilepingu ülesütlemise tõttu hüvitist ning välja nõuda ruumidesse jäänud vara.

Hepsor P113 advokaadi sõnul on hageja nõuded perspektiivitud, hageja on ise endale kahju tekitanud ning Hepsor P113 on esitanud kohtule taotluse jätta hagi nõuded läbi vaatamata.

Hepsori juhatuse liikme Henri Laksi sõnul eelistavad Hepsori ja Hepsor P113 teised osanikud kohtuvälist lahendit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles