Bolt Drive tuli välja uute fikseeritud pakettidega

BNS
Copy
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod.
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod. Foto: Tairo Lutter

Bolt Drive'i autojagamisteenust saab nüüdsest lisaks tavapärasele hinnakirjale kasutada ka fikseeritud hinna või tunni- ja päevapakettide alusel – mõlema funktsiooni kasutamise korral saavad kasutajad näha, kui palju nad säästavad, võrreldes tavahindadega.

Bolt Drive’i Eesti juht Henriko Aer märkis, et uued funktsioonid on loodud klientide tagasisidele tuginedes. «Bolt Drive'i kliendid kasutavad meie autosid lisaks linnasõitudele palju nädalavahetuseti ja eelistaksid siis tunni- või päevapõhist hinnastamist. Samuti on meil palju kliente, kes soovivad enne sõidu alustamist teada selle maksumust, sest see aitab neil eelarvet planeerida. Uued funktsioonid laiendavad autojagamise võimalusi veelgi rohkematele inimestele, muutes selle tõeliseks alternatiiviks auto omamisele,» ütles Aer.

Bolt Drive’i tunni- ja nädalapaketid pakuvad suurepärast võimalust mitme sihtkoha külastamiseks pikema perioodi jooksul. Paketid on paindlikud ja neid saab kohandada vastavalt oma vajadustele. Pakette on saadaval alates ühest tunnist kuni ühe nädalani ja vahemaaks saab valida viis kuni 2000 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles