Kauplemisplatvorm Change saab ajutise tegevjuhi

BNS
Copy
Change'i uus tegevjuht Marek Pajussaar.
Change'i uus tegevjuht Marek Pajussaar. Foto: Change

Kauplemisplatvorm Change jätkab laienemisplaane uue ajutise tegevjuhi Marek Pajussaare käe all, kes on alates 2018. aastast juhtinud ettevõtte vastavuskontrolli- ja riskifunktsioone.

Senine juht Kristjan Kangro lahkub ametist.

Muudatuse ettevõtte juhtimises otsustasid uus enamusosanik Ingmar Mattus, kes esindab valdusettevõtet Andromeda Capital Partners Suisse, ja ametist lahkuv tegevjuht Kristjan Kangro, kes asutas Change'i 2016. aastal koos Gustav Liblikuga, teatas ettevõte.

Pajussaar astub uude rolli järgmise aasta 1. veebruarist. Tema sõnul on praegu rahvusvaheliste kauplemisplatvormide jaoks otsustav aeg, kus FTXiga juhtunu näitab, kuhu võib viia hooletus ja ebapiisav riskijuhtimine.

Pajussaar töötas üle kümne aasta finantsinspektsioonis, esindades inspektsiooni ka Euroopa Väärtpaberituru järelevalve komiteedes. Ta oli ka Brüsselis Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ajal väärtpaberituru infrastruktuuri riiklik ekspert. Alates 2019. aastast on ta Change'i kontserni Hollandis reguleeritud investeerimisühingu Change Securities juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles