Nemad on 2023. aasta kaugtöö tegija märgise saajad

PM Majandus
Copy
Kaugtööd soosiva juhi tiitli pälvis tänavu Haljala valla vallavanem Anti Puusepp
Kaugtööd soosiva juhi tiitli pälvis tänavu Haljala valla vallavanem Anti Puusepp Foto: "Kaugtöö tegija 2023"

7. detsembril tunnustati konkursi «Kaugtöö tegija 2023» raames eesrindlikke kaugtööd praktiseerivaid organisatsioone. Teiste hulgas said kaugtöö tegija märgise Testlio, Haridus- ja Teadusministeerium, Ettevõtluse ja Innovatsiooni SA ning Bigbank AS. Parima kaugtööd soosiva juhi tiitli pälvis tänavu Haljala valla vallavanem Anti Puusepp.

Märgist andsid juba seitsmendat aastat välja Targa Töö Ühing ja Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE. Sel aastal sai kaugtöö märgise esimest korda 43 avaliku ja erasektori organisatsiooni. Märgise kolmeaastast kehtivust pikendas aga 26 organisatsiooni. Koos tänavuste märgise saajatega kuulub märgis juba 195 organisatsioonile.

«Olukorras kus majandus jahtub, aga kvalifitseeritud tööjõu puudus on endisel suur, peavad tööandjad hakkama pöörama rohkem tähelepanu sellele, mida nende töötajad päriselt tahavad ja mis neid tööandja juures hoiaks. Hea on näha, et meie ettevõtjad saavad juba väga hästi aru, et lisaks heale palgale hindavad töötajad ka paindlikkust ja autonoomiat,» ütles tunnustavalt Ave Laas, Targa Töö Ühingu tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles