SEB pakub ka lõpuks vajalikku makselahendust

PM Majandus
Copy
SEB panga kaupmeeste makselahenduste grupijuht Karl Oskar Haak.
SEB panga kaupmeeste makselahenduste grupijuht Karl Oskar Haak. Foto: Jake Farra / SEB

Enam ei pea internetipoes ostu sooritades otsima oma pangakaarti, et sealt vajalik info e-poe platvormile sisestada. SEB Pank pakub veebipoodidele lisaks Apple Payle nüüd ka uudse maksevõimalusena Google Payd, mis võimaldab veebikaupmeestel pakkuda oma klientidele mugavamat ja kiiremat maksevõimalust.

Google Pay kasutuselevõtt e-poodides on samm edasi digitaalses makseruumis, pakkudes kiiremat, mugavamat ja ka turvalisemat maksevõimalust. Google Payga on võimalik tasuda vaid mõne sekundiga, biomeetrilise tuvastamise või seadme parooli sisestamisega, mis muudab selle maksevahendi eriti turvaliseks.

«Google Pay lahenduse pakkumine on kaupmeestele loomulik areng. Samuti on see ka kaupmeeste võimalus endil oma e-poe platvormi arendada. Umbes 70 protsendil juhtudest pärast toote ostukorvi panemist tehingut ei toimu. Erinevad põhjused võivad panna ostja meelt muutma ja veebisaidilt lahkuma, kuid iga sekund, mis kliendil kulub makse sooritamisele, on samuti tarbetu. Õigesti valitud makselahendused suurendavad tehingute osakaalu e-poes,» selgitas SEB makselahenduste osakonnajuht Karl Oskar Haak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles