Ministeerium plaanib riiki tutvustava podcasti tellimiseks kulutada 30 000 eurot (11)

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
MKM soovib kuni 30 000 eurot kulutada IT-teemalise podcasti tellimiseks.
MKM soovib kuni 30 000 eurot kulutada IT-teemalise podcasti tellimiseks. Foto: Mihkel Maripuu

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) kuulutas välja hanke riigi IT-teemalise podcasti tellimiseks, mille eelarve on kuni 30 000 eurot aastas.

MKMi teatel on podcasti eesmärgiks pakkuda elanikkonnale infot digiriigis toimuvast ja suurendada huvi riigi IT-valdkonnas töötamise vastu. 2024. aastaks tellitava saate mahuks on 45 saadet ning iga osa pikkuseks 30-90 minutit.

Hankel osalemisest huvitatud meediaettevõttelt nõutakse, et podcasti tegemisse oleks kaasatud saatejuht, helitehnik ning projektijuht.

Teemade valik tekib viisil, et MKM pakub meediaettevõttele iga kuu lõpus vähemalt viis teemat koos võimalike kõneisikutega välja ning saatejuht teeb seejärel pakutud teemadest oma valiku. Esialgsed küsimused ning teemapüstitus tuleb saatetegijatel seejuures kooskõlastada MKMiga vähemalt 10 tööpäeva enne episoodi salvestust

Lisaks podcasti salvestamisele tuleb saatejuhil kirjutada räägitust hiljem ka artikkel.

Tänaseks on pakkumised MKMile esitanud nii Delfi Meedia, Geenius Meedia kui Äripäev.

Meediamajade pakkumiste hindamisel kasutatakse väärtuspunktide süsteemi, kus hinnatakse pakkumuse sisu ja kvaliteeti ning pakkumuse kogumaksumust, mis ei tohi käibemaksuta ületada 29 990 euro piirmäära. 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles