Elisa: jõulude eel ostlemisel tasub kiirustamist vältida

Angelina Täker
, ajakirjanik
Copy
Elisa erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann.
Elisa erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann. Foto: Elisa

Kuu enne kauaoodatud jõule jõuavad kohale erisugused kampaaniad, mis meelitavad odavamate hindadega kingitusi soetama. Rutakalt ostlemine võib aga päädida ebavajalike emotsiooniostude tegemisega või kingituste soetamisega, mis lähedaste soovidele ei vasta. Elisa erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann jagab nõuandeid, kuidas olukorrast võitjana väljuda.

«Juba varakult seadmetega tutvumine annab võimaluse vältida emotsiooniostude sooritamist ja teha ratsionaalse valiku, mida hiljem kahetsema ei pea,» selgitas Ploomann ja tõi näiteks robot-tolmuimeja soetamise. «Tihtipeale mõeldakse robot-tolmuimejast kui kasulikust koduabilisest. Tõsiasi on aga see, et kui näiteks kingisaaja kodus on trepp või mitmeid vaipu, suudab uus koduabiline oma täit potentsiaali näidata ainult juhul, kui selle funktsioonide hulka kuuluvad treppide ohutustehnoloogia või automaatne vaipade tuvastamine nagu Ecovacs Deebot T20 OMNI mudelil,» selgitas Ploomann.

Deebot jätab vaibapinna moppimisprotsessist välja ning kasutab suuremat tolmu imemise võimsust. «Mugavust lisab kindlasti ka roboti puhastusjaam, mis tühjendab automaatselt seadme tolmukoti, peseb kuuma veega mopi ja täidab roboti veepaagi,» lisas Ploomann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles