SK ID Solutions: väärtustades inimesi ja maailma muutvat tehnoloogiat

SK ID Solutions
Copy

IT maailma kiire areng on muutnud nii meid ümbritsevat maailma kui ka seda, kuidas IT-sektoris inimesi värvatakse. Nii ei palgata enam professionaale ainuüksi nende tehnilise kompetentsi põhjal, vaid tähelepanu pööratakse hoopis iga inimese soovile terviklikult, igakülgselt edasi areneda. Üks selline ettevõte, kus iga inimese kasv on tähelepanu keskpunktis, on enam kui 20-aastase ajalooga SK ID Solutions. Meie eesmärk ei ole mitte ainult luua andekat meeskonda, vaid kasvatada professionaale, kes on ka füüsiliselt ja vaimselt tipptasemel.

SK-s ei tööta lihtsalt väga head insenerid, parimad turvaspetsialistid, oskuslikud analüütikud või tugevad juhid. Meil on oluline eranditult iga töötaja panus, sest ainult nii saame leida hästi toimivaid innovatiivseid lahendusi äri kriitilistele vajadustele. Ja seepärast ei tunne me vastutust koormana, vaid näeme seda võimalusena – meie teenustel on igal ajahetkel oluline mõju miljonitele inimestele ja tuhandetele ettevõtetele – jätta oma sõrmejälg globaalsetesse lahendustesse nagu Smart-ID, mis muudavad ühiskonna usaldusväärsemaks, suurendavad demokraatiat ja aitavad inimestel sõltumata nende asukohast oma igapäevast digielu rohkem nautida.

Tõsi, meie teenused ületavad riigipiire ja mõjutavad miljoneid, kuid oma meeskonnas keskendume iga inimese isiklikule arengule. Just seepärast võivad kõik SK töötajad olla alati kindlad, et neid ümbritsevad toetavad inimesed, kelle jaoks on kolleegi areng sama oluline kui teenuste laitmatu kvaliteet ja äriline edu. Oleme teadlikult loonud sellise kultuuri, kus igaüks meist saab olla tipptasemel ja igas mõttes tasakaalus.

Kuidas me seda teeme?

Mõnes mõttes algab kõik värbamisest. SK ID Solutions ei otsi lihtsalt häid töötajaid – me otsime aktiivseid kaasamõtlejaid, kes tahavad luua midagi enamat kui kvaliteetseid teenuseid. Kuid ainuüksi kaasa mõtlemise soovist ei piisa, kui keskkond ja kolleegid seda ei toeta. Seepärast on igal SK töötajal hulgaliselt võimalusi osaleda koolitustel, vabatahtlikuna aidata ühiskonna nõrgemaid, õppida uusi oskusi ja tänu sellele areneda nii isiklikult kui tööalaselt. Uusi kolleege ja praktikante aitavad sõbralikud juhendajad, kes toetavad neid SK põnevas maailmas orienteerumisel. Raskemateks hetkedeks, mille saabumiseks paratamatult valmistuma peab, oleme loonud tugeva tugisüsteemi.

Lisaks inimestele tegeleme pidevalt ka töökeskkonna täiustamisega, et koht, kus veedame suure osa oma päevast, oleks päriselt avatud, toetaks kaasamist ja innustaks julgetele mõtetele. Nii on meie kolmel korrusel paiknevas kontoris massaažituba, palju võimalusi vaikseteks mõttepausideks, inspireerivad koosolekuruumid ja ka erinevad mängud nagu näiteks pinks ning pusle. Ja kui aju vajab rohkem vaheldust, siis korraldame jalutuskoosolekuid kõrvalolevas metsatukas või harjutame teadvelolekut, et keskendumisvõimet taastada.

Me ei keskendu ainult sisemisele arengule, vaid panustame ka ühiskonna paremaks muutmisse. SK teenustel on suur mõju miljonitele inimestele ning seepärast ei piirdu meie tegevus vaid sellega, mis toimub kontori seinte vahel – osaleme aktiivselt nii rahvusvahelistes kui kohalikes organisatsioonides, näiteks ETSI (European Telecommunications Standards Institute) ja ITL (Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit) liikmena. Samuti innustame kõiki töötajaid osalema vabatahtlikutöös, pakkudes neile selleks vabu päevi. Sel moel tagame, et ühtse meeskonnana aitame kaasa mitte ainult tehnoloogilisele arengule, vaid sillutame teed ka laiematele ühiskondlikele muutustele.

SK ID Solutions on rohkem kui lihtsalt hea töökoht. See on väga suur arenguvõimalus, kus toetus ja vabadus kaasa rääkida teenivad ühte eesmärki – olla parim nii inimese kui ettevõttena. Kui soovid olla osa sellest ja panustada maailma muutmisse, siis liitu SK ID Solutionsiga ning jäta IT-maailma jälg, mis kestab kauem kui karjäär.

SK on enam kui töökoht, see on võimalus muuta maailma. Tule ja tee seda koos meiega!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles