Meliva kliinikute keti juhatuse liige lahkub ametist

PM Majandus
Copy
Meliva juhatuse liige Tõnu Velt.
Meliva juhatuse liige Tõnu Velt. Foto: Meliva

Meliva juhatuse liige ja töötervishoiuvaldkonna juht Tõnu Velt on otsustanud igapäevasest juhtimisest taanduda ning 1. jaanuarist panustada ettevõtte tegemistesse nõukogu liikmena. Meliva juhatuses jätkavad tegevjuht Marja-Liisa Alop ja finantsjuht Terje Saarepuu.

«Olen tervishoiuvaldkonnas tegutsenud üle 21 aasta. See on pikk aeg, mille sisse on mahtunud palju arendamist, ehitustöid, õppetunde ja isegi paar majanduskriisi, kuid samas ka rohkelt positiivseid emotsioone ning suurepärast koostööd heade kolleegidega ühise eesmärgi nimel. Ma olen näinud Medicoveri kasvamist Eesti inimeste poolt hinnatud Qvalitas Arstikeskuseks, mis on töötervishoiuvaldkonnas üks teerajaja. Viimased kolm aastat on olnud ettevõtete ühendamise ja uue Meliva ülesehitamise aeg,» ütles Tõnu Velt.

Veldi sõnul jääb ta Melivaga seotuks ka edaspidi. «Jään ettevõttega tihedalt seotuks, aidates lõpuni viia Rävala kliiniku ehituse ning olen andnud lubaduse nõu ja jõuga Meliva arengusse nõukogu liikmena panustada,» sõnas Velt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles