Swedbank: suuri investeeringud teevad need, kes ei taha head kriisi raisku lasta

PM Majandus
Copy
Swedbanki korporatiivpanganduse osakonna juhataja Mihkel Utt.
Swedbanki korporatiivpanganduse osakonna juhataja Mihkel Utt. Foto: Erakogu/ Swedbank

Eesti Talleks ja Swedbank on sel poolaastal sõlminud kaks lepingut, millega ärikinnisvara arendaja toob vananeva kinnisvara uuele ja kaasaegsele tasemele.

«Praeguses väljakutsete rohkes majanduskeskkonnas võtavad uusi suuremahulisi investeeringuid ette need, kes näevad, et head kriisi ei saa raisku lasta – eelkõige tugevad arendajad, kes investeerivad hoolikalt läbimõeldud tugevatesse projektidesse,» kommenteeris Swedbanki korporatiivpanganduse osakonna juhataja Mihkel Utt koostööprojekte Talleksiga.

Swedbanki ja Talleksi koostöö üheks finantseeritavaks projektiks on 4 miljonit eurot maksva büroohoone ehitus Mustamäel, Pirni tänaval. Talleksi juhi Jaano Vinki sõnul võib Pirni tänava uut büroohoonet pidada koguni eksperimentaalmajaks - ettevõte on võtnud hoone rajamisel eesmärgiks katsetada Eestis esmakordselt uudseid jätkusuutlikke lahendusi nagu näiteks vihmavee kogumist ning puhastamist joogiveele sobilikule tasemele ning erinevaid energia-, keskkonnasäästu- ja nutilahendusi, mis võiksid eduka läbimise korral kanduda üle ka teistesse arendustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles