Kiirtoidukett KFC on endiselt kahjumis

BNS
Copy
KCF joogitops.
KCF joogitops. Foto: Erik Mclean / Pexels

KFC frantsiisi alusel tegutseva APL Fresh Foodi müügitulu kasvas möödunud majandusaastal 17,5 protsenti 9,9 miljoni euroni.

Ettevõtte puhaskahjum kahanes samal ajal eelneva majandusaasta 1,2 miljonilt eurolt 32 700 eurole. Ettevõtte elektrikulud suurenesid seoses energiakriisiga 100 000 euro võrra, selgub majandusaasta aruandest.

Ettevõtte majandusaasta peamiseks eesmärgiks oli restoranide efektiivne opereerimine, klientide külastusarvu ja müügitulu järjepidev kasv, samas keskendudes toidu- ja teenusekvaliteedi kõige kõrgemate standardite hoidmisele.

Ettevõttes töötas eelmisel majandusaastal keskmiselt 151 inimest, 30 töötajat vähem kui aasta varem. Palgakulu kasvas aastaga aga 3,3 protsenti ligi 1,9 miljoni euroni.

APL Fresh Food OÜ on Apollo Group OÜ kontserni kuuluv tütarettevõte, mille põhitegevuseks on toitlustusteenuse pakkumine kiirtoidurestoranides. Ettevõte tegutseb Ameerika kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi alusel ja on spetsialiseerunud kanatoitudele. Ettevõtte tegelikud kasusaajad on Margus Linnamäe ja Ivar Vendelin.

APL Fresh Food OÜ eelmine majandusaasta kestis 2022. aasta 1. maist kuni 2023. aasta 30. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles