FOTOD Legendaarne Coca-Cola jõulukaravan tuleb Lapimaalt Tallinna (1)

Tarbija24
Copy
Coca-Cola jõulukaravan.
Coca-Cola jõulukaravan. Foto: Cola-Cola

Coca-Cola toob sel detsembril maailmakuulsa jõulukaravani Eestisse. Legendaarne tuledesäras karavan saabub Tallinna 1. detsembril ning avab Rotermanni kvartalis jõuluturu.

«Meil on suur rõõm teatada, et Coca-Cola kuulus jõulukaravan jõuab sel aastal ka Eestisse,» ütles Coca-Cola Poola ja Baltikumi turundusdirektor Marit Kroon.

Rotermanni ja Coca-Cola koostöös toimuva jõuluturu avavad Coca-Cola jõulukaravan ning erinevad tegevused turul. Näiteks saab karavani alal nautida Coca-Cola jooke, kohtuda jõuluvanaga ja saata oma lähedastele Eesti kunstnike illustreeritud jõulukaarte.

Jõulukaravan alustas tuuri Rovaniemist, jõuluvana külast 4. novembril ja tähistab oma iga-aastase Soome tuuri suurejoonelist lõppu 1. detsembril Tallinnas. Sel aastal tähistatakse tuuriga igaühe sisemist jõuluvana, mis sümboliseerib jõulude aja headust ja suuremeelsust.

Coca-Cola jõulukaravan on 17 meetrit pikk, ligikaudu 2,6 meetrit lai ja kaalub rohkem kui 26 tonni. Legendaarne karavan on juba peaaegu kolm aastakümmet olnud jõuluaegne ikoon kogu maailmas, kui ta esimest korda 90ndate keskel telereklaamis säras.

Coca-Cola jõulukaravan.
Coca-Cola jõulukaravan. Foto: Cola-Cola

Coca-Cola jõulukaravan Eestis

Aeg ja koht: 1. detsember kell 16.00–20.00 – Rotermanni kvartalis, Apollo Kino Coca-Cola Plaza tagusel parkimisplatsil (Mere pst 4, 10111 Tallinn).

Õhtujuht: Üritust juhatab ja jõulumeeleolu hoiab üleval armastatud muusik ja meelelahutaja Daniel Levi Viinalass.

Unustamatud hetked fotodel: võtke aega, et kogeda pühademaagiat ning jäädvustada kaunid hetked Coca-Cola jõulukaravani ja lähedaste seltsis.

Saada pühadetervitus: kingi lähedastele jõulutervitusi ja saada neile Eesti kunstnike disainitud postkaart.

Coca-Cola jõulukaravani alale pääseb korraga piiratud hulk inimesi.

Coca-Cola äpis saab teha testi oma sisemise jõuluvana leidmiseks. Iga tehtud jõuluvana testi eest teeb Coca-Cola annetuse Toidupangale. Lisaks löövad Coca-Cola töötajad vabatahtlikuna kaasa Toidupangale toidupakkide annetamisega.

Coca-Cola jõulukaravan.
Coca-Cola jõulukaravan. Foto: Cola-Cola
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles