SEB tegi Eesti klientidele kättesaadavaks lisaks 11 investeerimisfondi

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
SEB pank.
SEB pank. Foto: Sander Ilvest

SEB era- ja ärikliendid saavad nüüd oma raha paigutada 11 uude investeerimisfondi. Klientidel on valikus kolmandiku võrra rohkem SEB investeerimisfonde ehk kokku on võimalik valida 32 erineva eurodes arveldava fondi vahel, kuhu investeerida, teatas pank.

«Aastaga on investeerimisfondidesse raha paigutavate klientide arv kogu Baltikumis kasvanud enam kui 4 protsenti ehk hoolimata elukalliduse tõusust ja majanduslikust ebakindlusest investeeritakse oma tuleviku kindlustamiseks siiski järjest rohkem,» sõnas SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

«Täiendasime oma fondivalikut veel 11 fondiga, et pakkuda investoritele raha paigutamiseks mitmekülgsemaid võimalusi ning laiemat geograafilist haaret. Nüüd saavad era- ja ärikliendid valida enamate aktiivselt või passiivselt juhitud fondide, kõrge või madala riskiga ning kasvufondide või dividende maksvate fondide hulgast. Sealjuures on kolm fondi seadnud jätkusuutlikud investeeringud oma peamiseks eesmärgiks, et aidata leevendada kliimamuutusi,» selgitas Leppänen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles