Coop Pank tuli välja uue teenusega: meelerahufondi eest makstakse intressi

PM Majandus
Copy
Coop Pank.
Coop Pank. Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

Kodumaine Coop Pank hakkas pakkuma raha säästmiseks paindlikku lahendust Rahasahtel, mille kasutajad saavad määrata ise reegleid raha kogumiseks. Rahasahtlisse kantud rahale maksab Coop Pank kaheprotsendilist hoiuseintressi.

Rahasahtel on hoius, kuhu kasutaja saab ise sobival ajal meelepäraseid summasid kanda või rakendada automaatset kogumist. Coop Pank maksab Rahasahtlis olevale rahale aastas kaks protsenti intressi, mille arvestus on päevajäägi põhine ja intressi väljamaksed on kord kuus.

Coop Panga erakliendi igapäevapanganduse juht Teet Kerem ütles, et Rahasahtel aitab muretult ja märkamatult raha koguda ning pakub võrreldes teiste sarnaste rakendustega suuremat valikuvabadust.

Rahasahtel on mõeldud kõigile klientidele alates 7. eluaastast. Selle puhul näeb koguja ka visuaalsel graafikul, kui suur summa eesmärgist on juba kogutud. Kerem tõi ka välja, et Rahasahtlisse kogunenud raha saab ilma lisatasudeta välja võtta järgmisel päeval. 

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 175 000 igapäevapanganduse klienti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles