ALTERNATIIVTURG TextMagic hakkab koondama

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
TextMagic IPO üritus Kultuurikatlas.
TextMagic IPO üritus Kultuurikatlas. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

TextMagic AS-i nõukogu otsustas juhatuse ettepanekul peatada Touchpointi toote arendamise ja vähendada meeskonda 38 liikme võrra, nendest üks töötaja Eestis koondatakse ja rahvusvahelisest tiimist 37 arendajaga teenusleping lõpetatakse. 

Touchpointi arendustiimist jätkab 13 liiget TextMagicu toote meeskonnas ning grupp jätkab ligi 90-liikmelisena. Tegemist on strateegilise otsusega, mida mõjutavad nii muutuv majanduskeskkond kui ka tarkvaraturg.

Touchpointi toote arendusse on seni investeeritud rahaliselt ligi 6,5 miljonit eurot. Projekti jätkamisel oleks igakuine rahaline väljaminek hinnanguliselt 400 tuhat eurot. Touchpointi bilansiline jääkväärtus on ligi 23,5 miljonit eurot. Juhtkonna hinnangul ei vasta toode lansseerimise eel suure tõenäosusega turuosaliste ootustele ja täiendavate kulude vältimiseks on otsustatud edasine arendustegevus peatada. Küll aga kasutame võimalust osaliselt integreerida Touchpointi funktsioonid TextMagicu tootesse, mis aitab tõsta TextMagicu toote väärtuspakkumist ja kasutajamugavust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles