Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Annika Uudelepp lahkub Confidost (1)

Copy
Annika Uudelepp.
Annika Uudelepp. Foto: Confido

Eesti suurima erameditsiiniettevõtte Confido meditsiinigrupi kiiret kasvu ja arengut toetanud terviseteenuste juht Annika Uudelepp annab tehtud ülesehitustöö edasi - grupi juhatuses jätkavad Edvard Garder, Rauno Pukonen, Helin Tiido ja Piret Põldre-Vahur.

«Olen loomult muutuste juht ja eestvedaja ning näen, et kahe aastaga tehtu on vilja kandnud. Asjaolu, et suutsime koroona-aegsest ärimudelist sujuvalt väljuda ja kasvatada vähemalt samavõrra eriarstiabi teenuste osutamise mahtu on kogu meeskonna suur pingutus ja tiimina õnnestumine,» lausus Annika Uudelepp. «Need pea kaks aastat on olnud suur ülesehitustöö. Kokkuvõttes oleme kiire pandeemia- aegse kasvu muutnud süsteemseks ja stabiilseks tööks.»

«See on olnud ülimalt intensiivne ja põnev etapp minu elus. Saan rahulolutundega hinges öelda, et tehtu kannab Confidot võimeka organisatsioonina edasi ka tulevikus,» lisas Uudelepp.

Oma edasiste plaanide kohta sõnas Annika Uudelepp, et nii ägedate muutuste elluviimine kui ka tervishoiu valdkond on talle jätkuvalt südamelähedased. «Hetkel keskendun Confidos tehtud töö sujuvale üleandmisele. Mul on mitmeid ideid, mida teoks teha, ja võimalusi, mida kaalun, kuid otsuseid pole veel langetanud.»

Uudelepa viimane tööpäev Confidos on 10. november.

Confido nõukogu esimees Margus Linnamäe tänab Uudeleppa tehtud töö eest ning soovitab talle edu uutes väljakutsetes. «Annika väärt panus Confido meeskonda on aidatud ettevõttel areneda ka keerulistel aegadel,» märkis Linnamäe.

Confido Meditsiinikeskus pakub terviklikke terviselahendusi, sealhulgas nii tervise-ennetuse teenuseid, esmatasandi ja eriarstiabi kui ka kirurgilist ning taastusravi. Confido Gruppi kuuluvad Esmatasandi tervisekliinik, Sisekliinik, Kirurgiakliinik, Vaimse tervise kliinik, Operatsioonikeskus, Radioloogiakeskus ning Esteetika kliinik. Ettevõte pakub oma teenuseid meditsiinikeskustes Tallinnas Veerenni kvartalis ja Tartus Raatuse kliinikus, kaubanduskeskustes asuvates Confido Kiirkliinikutes ning kõikjal kättesaadavate digilahenduste kaudu. Samuti kuuluvad Gruppi sõltuvusravi teenust pakkuv Kordamed OÜ ning AS Ortopeedia Arstid.

Tagasi üles