Bolt käivitab Eestis VIP-teenuse

PM Majandus
Copy
Bolt takso Tallinnas.
Bolt takso Tallinnas. Foto: Sander Ilvest / Postimees / Scanpix

Alates tänasest on Bolti klientidel võimalus liituda liikmepaketiga Bolt Plus, millega liitujad saavad kasutada eksklusiivseid teenuseid.

Liikmelisuse kuutasu on 5,99 eurot kuus ja selle eest saavad muuhulgas ja eelisjärjekorras pealevõtmise ja tasuta sõitude tühistamise.

Bolti teatel on see vaid esimene samm laiema lojaalsusprogrammi suunas, kus peagi lisandub võimalus saada soodustusi ka näiteks Bolt Foodi platvormil.

Bolti sõiduteenuse juht Oscar Rõõm ütles, et liikmepaketi käivitamisega soovib Bolt pakkuda püsiklientidele veelgi paremat kogemust. «Mõistame, et meie püsiklientidel on soov, et neil oleks oma raha ja aeg rohkem kontrolli all. Bolt Plus pakub eksklusiivseid sõiduteenuse soodustusi, mis lisavad teenusele veelgi enam väärtust. Meie lojaalsusprogramm on inspireeritud missioonist muuta linnu inimkesksemaks, pakkudes eraautodele paremaid alternatiive. Taskukohasel hinnal ja väärtust looval kliendikogemusel on võtmetähtsus jagatud transpordilahendustele üleminekul,» sõnas Rõõm.

Teenus on mõeldud sõiduteenust sagedasti kasutavatele klientidele, et säästa nii aega kui ka raha. Eelisjärjekorras pealevõtmine võimaldab kliendil saada teenindatud esmajärjekorras ka ajal, mil nõudlus juhtide järele on suur. Hinnakaitse tagab rahalise säästu, piirates maksimaalset hinnatõusu kõrge nõudlusega perioodidel. Bolt Plusiga liitujad saavad pidevalt jälgida infot selle kohta, kui palju nad tänu hinnakaitsele iga sõidu pealt kokku hoiavad.

Bolt Plus ei vähenda sõidujuhtide sissetulekut, kuna firma hüvitab kliendi rahalise kokkuhoiu ja kompenseerib selle osana sõiduteenuse juhtide sissetulekust.

Teenust katsetati jaanuaris

Ettevõtte katsetas Bolt Plus teenust aasta alguses. Jaanuaris suhtles Postimees sellel teemal Boltiga ning nad teatasid, et juba varsti on plaanis teenus turule tuua.

«See on praegu testimisfaasis lahendus. Katsetame erinevaid funktsioone ja hinnastamist väikse grupi kasutajate seas, et selgitada välja kasutajate vajadused, ootused ja tulla turule hea püsikliendiprogrammiga. Plaanime veel vähemalt kuu aega teenust testida ja seejärel tuleme sellega turule,» teatas Bolti esindaja toona Postimehele.

Bolt Plus on Eestis kättesaadav soodushinnaga 0.05 eurot ühe kuu jooksul, võimaldades klientidel teenuse eeliseid ühe kuu jooksul proovida. Pärast prooviperioodi lõppemist on kuutasu 5,99 eurot. Bolt Plusiga saab liituda avades Bolti rakenduse, valides menüüst «Paketid» ja seejärel «Liitu Bolt Plusiga».

Boltil on üle 100 miljoni kasutaja 45 riigis ja üle 500 linnas Euroopas ja Aafrikas. Eestis on sõiduteenus saadaval 11 linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Haapsalus, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Kuressaares, Rakveres, Viljandis ja Võrus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles