Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Toidutootjail on taas õige aeg taotleda Pääsukesemärki

Copy
Eesti toidu degusteerimine
Eesti toidu degusteerimine Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Eesti vanim toidumärgis Pääsukesemärk ootab taas ettevõtteid oma toodetele taotlema kvaliteedihinnangut.

Toidumärgis aitab tarbijatel teha paremaid ostuotsuseid ja annab teada, et tegu on Eestis toodetud ja eesti toorainest valmistatud tootega,“ rääkis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) toiduvaldkonna projektijuht Janne Viisma.

«Üha enam liigub toidu tarbimise trend sinna, et enim eelistatakse lähipiirkonnas valmistatud toiduaineid ja toite. Pääsukesemärk annabki meile teadmise, et tegu on kvaliteetse kodumaisest toorainest ja Eestis valmistatud toiduga,» rääkis Viisma.

Tagasi üles